Tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor
banner40

banner39

Tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor

21 Şubat 2025 Cuma 12:27

Çorum Belediyesi, virane halde olan ve tehlike arz eden metruk binalarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 5 yıllık dönemde 375 binanın yıkımı gerçekleştirdi.

Tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor
Can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek göçme ve yangın tehlikesi olan ciddi tehlike arz eden yapılarla ilgili yapılan çalışma kapsamında Çorum Belediyesi tarafından 5 yıllık dönemde 375 binanın yıkımı gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Mahallelerimizde metruk yapılarla ilgili talepler bizlere ulaştığında önce yasal işlemleri takip ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında önce mülk sahibi olan vatandaşa kendisinin yıkımı yapması yönünde ilgili yazımızı gönderiyoruz. Eğer mülk sahibi tarafından yıkım gerçekleşmezse belediye olarak biz yıkımlarımızı yapıyoruz.” denildi. 

Çorum Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x