Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi içme suyuna kavuştu
banner40

banner39

Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi içme suyuna kavuştu

19 Eylül 2024 Perşembe 12:24

Büyükbeybağı Mahallesi Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi içme suyuna kavuştu.

Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi içme suyuna kavuştu
 Büyükbeybağı Mahallesi Çavdaroğlu Çiftliği bölgesi içme suyuna kavuştu.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve başladığı ilk günden itibaren Tokat’ın sorunlarına ekibiyle birlikte odaklanarak çözmeye devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretlerinin akabinde Çavdaroğlu Bölgesini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, bölge sakinlerinin yıllardır çektiği içme suyu sıkıntısına bizzat şahit olmuş ve ilgili birimlere talimat vererek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu.

Tokat Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan yeni sondaj, yeni hat ve depo çalışmaları sonrasında yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede Çavdaroğlu Mezrası bölgesi sakinleri sağlıklı, temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuştu.

Yaklaşık 1300 metre mesafede 100’lük yeni içme suyu hattı ile motor terfi hattı tamamlandı. Su kaynağının olduğu bölgede yapılan sondaj sonrasında dalgıç pompa ve kademesi takılarak aktif hale getirildi.

YILLARIN SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yaklaşık 2 ay önce Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çavdaroğlu Çiftliği bölgesini ziyaret ederek, bölge sakinlerinin çektiği sıkıntılarının giderilmesi için çalışma başlattı. Başkan Yazıcıoğlu iki ay gibi kısa sürede çözüme kavuşturulan içme suyu çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın istek ve taleplerine hızlı ve kalıcı çözümler üretiyoruz. Geçtiğimiz hafta Kışlabağları bölgesinin içme suyu sorununu gidermiştik. Şimdi Büyükbeybağı Mahallesi Çavdaroğlu Çiftliği bölgesinde ikamet eden değerli hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda yıllardır çözüme kavuşturulamayan içme suyu problemini hızlı ve kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturduk.

Yaklaşık iki ay önce Belediye Başkan Yardımcılarımız ve teknik ekibimizle Çavdaroğlu Çiftliği bölgesindeki değerli hemşehrilerimizi ziyaret ederek yıllardır çekilen içme suyu sıkıntısını gidereceğimize dair söz vermiştik. Hamdolsun bugün geldiğimiz nokta itibariyle Çavdaroğlu Çiftliğimizin içme suyu sıkıntısını giderdik. Bölge sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK TOKAT’IN HER YERİNDE

Seçim öncesinde Tokat’ı Üretken Belediyecilik’le buluşturacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve geldiği günden itibaren Tokat’ta hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Belediyenin kendi öz imkanları ile çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Yazıcıoğlu, bölgede yapılan teknik çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

“Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz bölgede 1300 metre içme suyu hattı, 55 metrelik mesafede ise sondaj kuyusu çalışmalarını gerçekleştirdiler. Hemen akabinde motor terfi hattımızı tamamlayarak içme suyu depomuza suyumuzu ulaştırdık.

Kısa bir sürede bölgedeki tüm çalışmalarımızı tamamlayarak bölge sakini değerli hemşehrilerimize verdiğimiz sözü tutarak, komşularımıza içme suyumuzu ulaştırdık. Geçtiğimiz hafta Kışlabağları bölgesinde yıllardır çözülemeyen içme suyu sorununu çözmüş bölge sakinlerimizi temiz ve kesintisiz içme suyuna kavuşturmuştuk. Eş zamanlı devam eden çalışmalarımızla Çavdaroğlu Çiftliği bölgesindeki içme suyu sorununu da çözdük. Tokat Belediyesi olarak bizler Üretken Belediyecilik anlayışımızla Tokat’ımızı Marka Şehir haline getirmek için kendi öz kaynaklarımızı, bilgi ve tecrübemizi en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yılların birikmiş sorunlarını bir bir çözüme kavuşturacak, Tokat’ımızı hak ettiği günlere tekrar kavuşturacağız. Tamamladığımız çalışmanın bölgemize, değerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim.”

Tokat Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x