Çorumlu güreşçi “Dünya Şampiyonası“na hazırlanıyor
banner40

banner39

Çorumlu güreşçi “Dünya Şampiyonası“na hazırlanıyor

26 Eylül 2018 Çarşamba 17:05

Çorum Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Fatih Erdin, Macaristan'da yapılacak Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nın hazırlıklarına devam ediyor. Belediye Başkanı Zeki Gül, aralarında milli güreşçi Erdin'in de yer aldığı Belediyespor Güreş Takımı'nın Mevlana Spor Salonu'ndaki antrenmanında ziyaret etti.

Çorumlu güreşçi “Dünya Şampiyonası“na hazırlanıyor
 Çorum Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Fatih Erdin, Macaristan'da yapılacak Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nın hazırlıklarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, aralarında milli güreşçi Erdin'in de yer aldığı Belediyespor Güreş Takımı'nın Mevlana Spor Salonu'ndaki antrenmanında ziyaret etti.

Macaristan'ın Budapeşte kentinde 20-29 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda, 86 kiloda Türkiye'yi temsil edecek Erdin'e başarılar dileyen Gül, kendisine her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Hem Çorum hem de Belediyespor'un tarihinde ilk kez Çorum'dan lisanslı bir sporcunun Türkiye'yi Dünya Şampiyonası'nda temsil edeceğini ifade eden Gül, "Fatih'i tebrik ediyorum. Fatih, katıldığı Avrupa Şampiyonası'nda ve başkaca önemli turnuvalarda rakiplerinin kendisinden bir üstünlüğü olmadığını hatta kendisinin onlardan daha iyi olduğunu gördü. Hocalarını ve burada birlikte antrenman yapan bütün arkadaşlarına başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Gül, şartların müsait olması durumunda Erdin'in maçlarını izleyeme gideceğini de sözlerine ekledi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x