Büyükakın: Hedefiniz yüzyıllıksa insan yetiştirin
banner40

banner39

Büyükakın: Hedefiniz yüzyıllıksa insan yetiştirin

04 Ekim 2024 Cuma 17:26

Çayırovalı gençlerin bilgiye erişim altyapısını güçlendirecek modern tarzda inşa edilen Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi için tanıtım töreni düzenlendi

Büyükakın: Hedefiniz yüzyıllıksa insan yetiştirin
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çağın gerekliliklerine uygun ve modern tarzda inşa ettiği bir akıllı kütüphaneyi daha gençlerin hizmetine sundu. Derince ve Darıca Halk Kütüphanelerinin ardından Çayırova Millet Bahçesi içinde yer alan Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi düzenlenen tanıtım töreniyle hizmete girdi.

Törende gençlere seslenen Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, ’’Hedefiniz bir yıllıksa pirinç ekin, on yıllık hedefleriniz varsa ağaç dikin, hedefleriniz yüz yıllıksa insan yetiştirin’’ dedi.

TANITIM PROGRAMINA GENİŞ KATILIM

Kütüphanenin bahçesinde düzenlenen tanıtım törenine Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal,  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve öğrenciler katıldı.

VALİ AKTAŞ: GENÇLER İÇİN GÜZEL MEKANLAR

Çayırova Millet Bahçesi Ahmet Haluk Dursun Kütüphanesi tanıtım programında konuşan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, “Dün Başiskele’de güzel bir kütüphaneyi görme imkanımız oldu. Biraz önce Darıca’da Büyükşehir Belediye Başkanımız ile kütüphanemizi gördük. Burası burada gördüğümüz üçüncü kütüphane oldu. Bu kütüphanelerin hepsi gençlerimiz ve öğrenciler için imrenilecek mekanlar. Çok güzel ortamlar ve imkanlarla hizmet veriyorlar. Buralar hem kitap okuma hem de ders çalışma açısından gençler için bulunmaz yerler. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x