“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”
banner40

banner39

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

23 Nisan 2024 Salı 20:05

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. 23 Nisan’ın Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza armağan edildiğini belirten Başkan Yalçınkaya, 23 Nisan'ın bir bayram olmasının yanı sıra Türk halkının büyük mücadelelerle kazandığı egemenlik hakkının yeni kuşaklara coşku içinde aşılanması yönü ile de büyük önem taşıdığını söyledi.

“23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”
“Emanet Edilen Değerleri ve Emanetlerin Büyüklüğünü Anlatmalıyız”

Başkan Yalçınkaya, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyeti'mizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olarak kutlanan bu önemli tarih, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken, bir yandan da çocuklarımıza kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. Çünkü ülkemizin teminatı çocuklarımızdır. Bizim çocuklarımıza ve gençlerimize olan güvenimiz tamdır.

“Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Bartın Belediyesi olarak çocuklarımızı şehrimizin ve ülkemizin geleceği olarak görüyor ve onlar için hizmetin en güzelini vermeye çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı kutsal emanete sahip çıkarak, toplumun her alanında atılımlara öncülük etmeye, vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan Şehit ve Gazilerimizi en derin saygı ve rahmetle anıyorum.”

Bartın Belediye
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x